Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Ok

    Michał, 18 kwiecień 2018

    Polecam!

    Krzysztof, 04 kwiecień 2018

    Pyszne

    Michał, 01 kwiecień 2018

    Wielkie rozczarowanie, w pudełku od pizzy familijnej nie był żadnego sosu. Musiałem jeść z keczupem:( Co prawda kierowca zasugerował, że podwiezie sosy, ale wtedy pizza by ostygła i nie była taka smaczna.

    Janusz, 19 marzec 2018
    sprawdzałem z zamówieniem złożonym przez pana nie zostały wybrane sosy. Więc Wielkie rozczarowanie z naszej strony również :) Zespół Bistro Knedelek

    pysznie jak zawsze

    Szymon, 14 marzec 2018

    Wszystko OK!

    Szymon, 08 marzec 2018

    Pyszne

    Marek, 25 luty 2018

    Polecam

    Beata, 10 luty 2018

    Smaczne jedzenie

    Magda, 02 luty 2018

    Super jak zawsze. Polecam !

    Janusz, 29 styczeń 2018

    Smaczne i dużo przed czasem :)

    Malwina, 23 styczeń 2018

    Przepyszne dania dnia i pizzucha pyszna jak zawsze. Dostawa ekspresowa. Polecam

    Janusz, 19 styczeń 2018

    Jak zawsze wszystko pyszne

    Krzysiek, 16 styczeń 2018

    Pyszne pulpeciki w sosie koperkowym!

    Beata, 09 styczeń 2018

    Jakosc dan mogłaby być lepsza

    Sandra, 02 styczeń 2018

    Super pizza

    Adam, 20 grudzień 2017

    Pyszota

    Adam, 15 grudzień 2017

    Pizzerka we własnej kompozycji jest przepyszna!

    Adam, 13 grudzień 2017

    Pyszna pizzerka

    Adam, 06 grudzień 2017

    Pyszne jedzonko !

    Piotr, 01 grudzień 2017

    Pizzerka pachnie tak pysznie że trudno się jej oprzeć.

    Janusz, 17 listopad 2017

    Pyszna pizza :) jak dla mnie mogłaby być trochę bardziej przypieczona.. Ale i tak jest bardzo dobra :)

    Paulina, 15 listopad 2017

    Pizza przepyszna, ale czas oczekiwania to półtorej godziny ZA DŁUGO !!!!!

    Patrycja, 11 listopad 2017

    Dobre jedzenie i wygodne zamawianie. Polecam!

    Adam, 10 listopad 2017

    Danie fit jest niejadalne. Mięso pozbawione smaku, kasza mdła, mrożona fasolka szparagowa o smaku kartonu i symboliczna porcja surówki. Niestety pogorszyło się od ostatniego razu.

    Adam, 07 listopad 2017

    Jedzenie ok, cena bardzo zachęcająca, ale ponownie bardzo długi czas oczekiwania, zdecydowanie zbyt długi. Kierowca niezbyt miły.

    Maciej, 28 październik 2017

    Pyszna pizza, super opcja z własnym wyborem składników 😊

    Beata, 20 październik 2017

    Zapiekanka PETARDA! 😊

    Beata, 17 październik 2017

    .

    Łukasz, 29 wrzesień 2017

    Pyszne jak zwykle!!!

    Klaudia, 23 wrzesień 2017

    Smacznie, Polecam !

    Szymon, 21 wrzesień 2017

    Zaobserowalismy negatywne zmiany od czasu wprowadzenia nowych opakowan:

    1. Opakowania sie bardzo trudno otwiera. Sprobojcie Panstwo sami zdjac folie. Dziabanie jej narzedziami nie jest rowniez ani latwe ani nie zapobiega rozchlapaniu.

    2. Porcje ulegly widocznemu zmniejszeniu. Zwlaszcza dzis (14.09) wersja KFC, byla bardzo mala, przypominala rozmiarem dwa paluszki rybne. Rozwazamy z tego powodu zmiane stalego lokalu gdzie zamawiamy jedzenie.

    3. Nowy wyglad strony jest niedokonczony. Jest sporo bledow, menu najezdzaja na siebie. Dodatkowo stylizacja czasem jest mniej czytelna niz poprzednia.

    Prosimy o uwzglednienie powyzszych uwag, bysmy nadal mogli cieszyc sie obiadami od Panstwa.


    Radek, 14 wrzesień 2017

    To było przeepyyyszne! <3

    Paulina, 11 wrzesień 2017

    Wszystko smaczne i na czas

    Mirosław, 06 wrzesień 2017

    .

    Maciej, 17 lipiec 2017

    Smacznie i punktualnie, jak zawsze

    Beata, 15 lipiec 2017

    Niezwykle smaczna pizza dostarczona przez uprzejmego Pana. Polecam.

    Michał, 03 lipiec 2017

    10/10

    Lucjan, 02 lipiec 2017

    Bez uwag.

    Wojciech, 27 czerwiec 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    ok

    Radek, 20 czerwiec 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Bardzo sympatyczni dostawcy.

    Łukasz, 12 czerwiec 2017

    Super

    Lucjan, 04 czerwiec 2017

    Od paru miesięcy obserwuje systematyczny zjazd w dół jeśli chodzi o jakość posiłków.
    Wczorajszy był prawdziwą pomyłką.
    W tym miejscu rozstaję się z Bistro Knedelek.

    deleted-ca2434c227, 25 maj 2017

    Smacznie

    Marcin, 21 maj 2017

    Bardzo smaczne i szybka dostawa :)

    Joanna, 09 maj 2017

    bardzo dobry burger z jajkiem

    Szymon, 27 kwiecień 2017

    Smacznie i punktualnie

    Beata, 13 kwiecień 2017

    Pyszna pizza!

    Natalia, 04 kwiecień 2017

    Bardzo stabilnie - zawsze na czas i smacznie

    Zuzanna, 26 marzec 2017

    Bardzo szybka dostawa, wszystko świeże, chrupiące, smaczne.

    Zuzanna, 14 marzec 2017

    Szybka dostawa lecz niedopieczona pizza

    Łukasz, 02 marzec 2017

    Bardzo smaczne pierogi z twarogiem, pizza jak zawsze pyszna i dowieziona gorąca

    Beata, 13 luty 2017

    Zamówienie online: brak możliwości wybrania dodatków(ziemniaki/frytki itp)

    Radek, 02 luty 2017
    Witam. Dziękujemy za sugestie. Wprowadziliśmy możliwość wyboru dodatków. Zapraszamy Zespół Bistro Knedelek

    Baja :)

    Kamil, 30 styczeń 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    1,5h oczekiwania .... zamówienie dotarło zimne ....

    Rafal, 29 styczeń 2017

    Są zniżki, jest dobre jedzenie, POLECAM

    Kamil, 25 styczeń 2017

    Pizza bombowa!!! Polecam

    Michał, 17 styczeń 2017

    Jestem bardzo zadowolony :-)

    Michał, 11 styczeń 2017
    Dziękujemy za opinie.
    Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Wszystko ok ale pizza 50cm 5 składnikowa kosztowała 40 zł (uboga w składniki 5 plastrów salami to troche mało na tak dużą pizze a i reszty składników było niewiele) ciasto i ser bardzo dobre ale było to praktycznie ciasto z serem i sosem ,zamawiałem pierwszy raz ale jeśli jest tak zawsze to chyba nie będe już ryzykował.

    Robert, 30 grudzień 2016

    Frytki jakby odgrzewane w mikrofali...

    Michał, 02 grudzień 2016
    Witam, niestety frytki są takim produktem który podczas dostawy w styropianowym pudełku tracą swoją jakość :(
    NIE posiadamy w lokalu mikrofali, wszystkie potrawy przygotowujemy na bieżąco na zamówienie klienta!! Zespół Bistro Knedelek

    Smacznie, tanio i bardzo prosta obsługa stronki- zamówienia online trwają rzeczywiście 20 sekund :)

    Marta, 02 listopad 2016

    Brak

    Rafał, 13 październik 2016

    jak na bistro pizza super.

    Dominik, 09 październik 2016

    Zamowienie zrealizowane bardzo szybko pizza jak zwykle pyszna :)

    Magdalena, 06 październik 2016
  • Pyfne

    Michał, 13 kwiecień 2018

    Brak

    Marek, 01 kwiecień 2018

    Pyfne.

    Michał, 30 marzec 2018

    Pizza smaczna, dostawa OK. Polecam

    Marek, 19 marzec 2018

    Jak zwykle Knedelek nie zawiódł. Pizza na czas, cieplutka i wyśmienita ! Ceny bezkonkurencyjne ! Polecam z czystym sumieniem

    Mariusz, 11 marzec 2018

    Zamowione danie fit niezgodne z opisem:
    1. Łosoś z pomidorkami cherry mial byc grilowany, a byl podsmazony na patelni.
    2. Łosos byl podany w formie kostek (!?) a nie filetu. W kostkach był przemielony łosoś- chyba nie tak powinno wygladac danie fit. A jesli juz taki jest standard w Knedelku to taka informacja powinna byc w menu.
    3. W zestawie była surówka, a otrzymalam pokrojone ogorki kiszone z cebulą.
    4. Duzo kaszy, malo ryby.

    Na plus mozna zaliczyć smaczna kaszę kuskus i milego Pana który dowozi.

    Ogolnie wielkie rozczarowanie - mialo byc fit a wyszło słabo. Ponownie nie skorzystam.

    Katarzyna, 25 luty 2018

    Super, jak zawsze :D

    Adrian, 13 luty 2018

    Najlepsza pizza w Gdyni. Polecam

    Adrian, 10 luty 2018

    Brak rabatów

    Adam, 29 styczeń 2018

    To był dzień, w którym miałem zamówić coś innego. Już wybierałem numer do chińskiej restauracji, gdy dostałem SMSa od Knedelka - rabat 20%. Cały misterny plan legł w gruzach i skończyło się na pysznym daniu z Knedelka.

    Adam, 24 styczeń 2018

    Ledwo złożyłem zamówienie, a dostawca czekał już z cieplutką pizzunią. Ledwo zdążyłem zapłacić a pizzerka zniknęła. To nie jest przypadek to jest najlepsza pizza familijna jaką jadłem.

    Janusz, 23 styczeń 2018

    Było tak pyszne, że aż się łezka w oku kręci;) Ostry sosik do pizzerki prima sort!

    Janusz, 16 styczeń 2018

    jak zwykle wszystko bardzo smaczne i szybka dostawa:) polecam!

    marta, 14 styczeń 2018

    bardzo dobre danie fit. I rzeczywiscie fit, a nie ściema (np. niby fit a surówka z majonezem). Pomidorowej jeszcze nie zjadłam, więc nie oceniam.

    marta, 08 styczeń 2018

    Polecam w 100% ... i jeszcze tam zamówimy ;)

    Michał, 21 grudzień 2017

    Pyszne, na pewno skorzystamy ponownie.

    Dominika, 15 grudzień 2017

    Pizzunia pachnie, że aż miło, a dostawa ekspres. Polecam

    Janusz, 14 grudzień 2017

    Bardzo smaczne jedzenie, zawsze dostarczane przed czasem

    Szymon, 07 grudzień 2017

    Bardzo smacznie i szybko

    Beata, 01 grudzień 2017

    Dobre pierogi i zupa w gratisie sie trafila. Zestaw tak syty, ze trudno bylo zjesc. Mila niespodzianka.

    Adam, 22 listopad 2017

    Bardzo smacznie i szybko 😊 wspaniałe spaghetti po bolońsku!

    Beata, 17 listopad 2017

    zbyt długi czas oczekiwania

    Michał, 14 listopad 2017

    Było bardzo smaczne!!!

    Szymon, 10 listopad 2017

    Rewelacja. Smacznie.

    karol, 07 listopad 2017

    wołowina na pizzy nie była smaczna

    Marcin, 01 listopad 2017

    do zamówienia nie otrzymałem surówki :(

    Szymon, 24 październik 2017

    W sumie nie byłem nadal w waszej restauracji więc ocena może nie jest najbardziej adekwatna :P ale zamówienie super. Polecam :)

    Piotr, 20 październik 2017

    Wszystko ok :-) jedno Ale: wyjątkowo długo czekało się na zamówienie:-)pizza kot!

    Michał, 03 październik 2017

    Kotleciki pozarskie pyszne, pierogi ruskie samorobne jeszcze pyszniejsze!polecam!!! 6+ 👌🏻

    Klaudia, 24 wrzesień 2017

    Pomyłka przy rozmiarze pizzy spowodowała opóźnienie dostawy o pół godziny.

    Maciej, 22 wrzesień 2017

    Jedzenie fantastyczne, bardzo smaczne.

    Piotr, 14 wrzesień 2017

    Brak uwag :) Wszystko jak zwykle w 100% super :)

    Michał, 13 wrzesień 2017

    Wszystko super :D

    Adrian, 07 wrzesień 2017

    Jak zawsze, bardzo dobra Pizza :)

    Dominik, 21 sierpień 2017

    Kanapka Pulled Pork to jest coś pięknego, dużo mięsa, chrupiąca bułka, mięciutki ogórek. P-O-L-E-C-A-M!

    Lucjan, 15 lipiec 2017

    Jak zwykle super :)

    Lucjan, 06 lipiec 2017

    Polecam

    Marek, 02 lipiec 2017

    Swietna pizza

    Bartosz, 29 czerwiec 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Pizza jak zawsze obłędna, najlepsza jaką można zamówić w Gdyni! Telefonicznie otrzymałem informację, że zamówienie opóźni się 10 minut, kierowca po dostarczeniu przepraszał że tyle to zajęło (godziny szczytu, korki), dostałem nawet napój gratis :) Jedzenie było przyjemnie cieplutkie. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, serdecznie polecam!

    Lucjan, 25 czerwiec 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Po raz kolejny super :)obsługa miła , dania pycha , dowóz przed czasem :)

    Anna, 17 czerwiec 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Do tej pory czekam na informacje zwrotną jak znalazła się mucha w moim lunchu!!

    Anna, 06 czerwiec 2017

    Punktualnie, gorące i pyszne

    Beata, 02 czerwiec 2017

    Polecam

    adam, 22 maj 2017

    Szybko i smacznie polecam !

    Michał, 16 maj 2017

    Bardzo Dobre !!! Polecam

    Patryk, 03 maj 2017

    Pizza super, tylko czasami trzeba czekac ale warto. Pozdrawiam

    Kamil, 14 kwiecień 2017

    Super

    Lucjan, 10 kwiecień 2017

    Bardzo smaczne jedzenie polecam wszystkim znajomym

    Daniel, 29 marzec 2017

    smacznie, sprawnie, swojsko

    Jacek, 21 marzec 2017

    Idą z duchem czasu, łatwość zamówienia a przy tym dalej ten sam dobry smak

    Marek, 11 marzec 2017

    .

    Radek, 15 luty 2017

    Niestety... Ceny idą w górę, a jakość w dół :(

    Lech, 11 luty 2017

    Smaczne jedzenie w rozsądnej cenie, miła i pomocna obsługa.

    Beata, 31 styczeń 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Pyszności :)

    Lech, 29 styczeń 2017
    Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Zawsze pyszne i na czas

    Agnieszka, 28 styczeń 2017

    ekspresowa dostawa, smaczna pieczen i duzo jej, salatka z kapusty i brokuła srednia

    Artur, 25 styczeń 2017

    Najlepsza i najsympatyczniejsza knajpka w Gdynia. Zawsze świeże, ciepłe, PYSZNE domowe jedzenie, którego nigdy dość. Aż chce się wracać.

    Olga, 11 styczeń 2017
    Dziękujemy za opinie.
    Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Wszystko co zamawiałem bardzo smaczne. Mięso wyglądało na świeże, co nie jest standardem w każdej jadłodajni, jestem pozytywnie zaskoczony, oby tak dalej.

    Karol, 08 styczeń 2017
    Dziękujemy za opinie.
    Zapraszamy ponownie Zespół Bistro Knedelek

    Pyszne jedzenie, polecam!

    Natalia, 09 grudzień 2016

    polecam

    Magdalena, 29 listopad 2016

    Pizza pyszna, ale wyłącznie ona. Przebieg zamówienia online oceniam na 4.

    Karolina, 28 październik 2016

    pizza dobra, dowóz zgodnie z deklaracja

    Marcin, 09 październik 2016

    Zupa pomidorowa Troche zbyt słona

    Aleksandra, 08 październik 2016